Augustus 2005

Vrijdag 26 augustus 2005

Kayleigh en mama gaan papa op halen uit Eelderwolde. Tegen half 12 zijn we er nu even wachten op papa. Ongeveer 2 uur rijden we richting Duitsland. Tegen 3 uur toch maar even slapen. Na een kleine speurtocht een camperplaats bij een camping in Westerstede. Het is een leuk plekje om op doorreis te staan.

Zaterdag 27 augustus 2005

Na een ontbijtje en betaalt te hebben gaan we verder op weg naar Bremen. Bij Bremen aangekomen is het niet makkelijk te vinden. We gaan toch maar naar Bremerhaven. Iets over 12 uur zijn we er. De camperplaats is nog maar 4 weken oud. Het is een zeer mooi plekje. Het staat best goed aangegeven. We staan met de camper precies naast de sluis we kunnen alle boten heel goed zien. Even been strekken Boomer laten plassen. Er komt iemand aan gelopen en vraagt of de hond vast kan de man is de opzichter van de camperplaats. Manfred vraagt hoe het allemaal werkt de man legt het uit en geeft Kayleigh een heerlijk stuk chocolade. Tijd voor koffie met een suikerwaffel en een stukje chocolade. De koffie is op pampers doekjes buggy jassen aan kom op tijd om rond te kijken.

In de korte tijd dat we er zijn hebben we de buurt redelijk verkend. We kwamen er achter dat je er meer dan een week moet staan om alles mee te kunnen maken. Er staan informatie borden met aan wijzingen waar de toeristisch attracties of bezienswaardigheden zijn.

Wij hadden ook nog geluk dat ze wel een heel echt een heel groot schip van de binnenwaters naar de buitenwaters hebben geloodst. Om dat te doen moesten ze wachten tot dat het zee water net zo hoog was als de binnen water.

Het super grote schip

Het is echt de moeite waard om nog eens heen te gaan!!!!!

© 2024: Giddy Up Slow | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress