Grote vakantie

Joepie vakantie  eerst even bij oma langs. Oma is jarig

Begin van de middag gaan we dan eindelijk op reis   helemaal naar de bodesee en het zwartewoud.

Onze eerste bestemming is Willroth. De reis verloopt niet helemaal zonder problemen. De camper word warm en sputterd af en toe.

Bij willroth gooien we de camper weer vol diesel. Volgens de navi nog een klein stukje verder en we zijn er. Manfred vraagt op een gegeven moment weet je het zeker  beetje raar weggetje. Rij nou maar je weet maar nooit. Aan het eind van de weg precies in een dal is de camperplaats. Het eerst wat de dames zeggen leuk plekje. Gelukkig is het opgehouden met regenen dus laten we maar eens de omgeving gaan bekijken.

Na een kleine wandeling word het toch tijd om even wat te eten. Tijdens het eten komt de mevrouw voor de betaling. Nog geen 2 tellen later staat ze er weer dit keer om te vragen of wij misschien ook broodjes willen.

Melissa en kayleigh hebben best nog een beetje energie  dus schoenen aan en lopen. Onze falco vind het super het is zijn eerste grote vakantie. Na deze wandeling zijn we wel een beetje moe dus nog even een spelletje en we gaan heerlijk slapen.

25-07-2011  Balingen

Manfred en ik hebben het er over gehad gisteravond  maar we zien wel wat de camper doet. Vandaag door richting bodesee. Voor we weg gaan hebben we nog eerst een erg leuk gesprek met een nederlands stel. Het word tijd even een boodschapje doen en dan door. De eerste 150km gaat erg goed maar dan begint hij te stotteren  even stoppen we bij een parkeerplaats en ik zoek een stellplatz in de buurt. Ik heb er eentje als we er aan komen vinden we het helemaal niks maar we moeten wat eten en manfred duikt achter de computer om te kijken of hij wat kan vinden. Terwijl we lekker aan het eten zijn speur ik nog even naar een andere stellplatz  volgens de gegevens heb ik nu wel een goede.

Na een goed ritje komen we aan op een redelijk uitziende camperplaats. Om even onze gedachten weer naar vakantie modes te brengen gaan we lekker het dorp verkennen. De meiden vinden dat papa wel en ijsje verdient heeft. Papa stemt in hij krijgt een rose lepel . hihihihi  wat een lol.  Het was best een raar dagje  bij de camper ploffen we neer en gaan nog even nagenieten en verzinnen wat we gaan doen. We zien morgen wel  na een drankje en een knabbeltje gaan we lekker naar bed.

26-07-2011

Na een heerlijk ontbijt gaan we op pad er is markt dus daar maar even lekker overheen. Het dorp is erg leuk en de markt vermaken we ons ook wel. Voor we het weten is er weer een dag voorbij maar niet eerder voor we een ijsje hebben gehad. Papa krijgt alweer een rose lepel. Nou zeggen de meiden we gaan niet eerder terug naar huis dan papa een blauwe lepeltje krijgt. Hihihih  wat hebben ze een lol papa met zijn rose lepel. Om falco nog even goed uit te laten lopen we langs het water. Hij vind het erg lekker hij is gek op water.  Bij de camper zorgen we dat de meiden naar bed kunnen en ik programmeer de navi. Truste allemaal.

27-07-2011 Ik ben gek op vakanties  lekkere broodjes. Vlug alles in de camper en we gaan naar de bodesee

© 2024: Giddy Up Slow | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress