Camperplaatsen

Tja het woord zegt het al een beetje camperplaatsen het is een plekje waar het toegestaan is om te overnachten. Heel vaak zie je in verhalen of op forums CP (afkorting CamperPlaatsen).

Wij gebruiken in het begin boardatlas en promobiel boeken. Na het eerste jaar kwam er een navi. Eerst werden de camperplaatsen telkens ingetoetst. Tot dat manfred een linkje vond om ze toe te voegen aan de navigatie. Dat was erg fijn in die tijd vond ik ook op internet de site Campercontact. Deze site is van de NKC erg leuke en handige site voor camperaars.

Onze reizen zijn voornamelijk naar het mooie Duitslands.

Ik probeer van elke CP een goede foto te plaatsen. Ook de juiste info voor de prijzen voor de overnachting. Wat mag wel en wat niet. Is er wat voor de kids en hoe het met het openbaarvervoer zit. Sommige deelstaten in Duitsland hebben een speciale kaart voor toeristische attracties en dan is openbaarvervoer gratis met de regionale busdiensten. Niet te vergeten een beknopt verhaal over de camperplaats.

Wil je meer weten lees de reisverslagen. In de reisverslagen staan de CP punten tussen en als je er op klikt kom je op op de beschrijving van die plaats.

Veel plezier met misschien je volgende vakantie te plannen.

© 2024: Giddy Up Slow | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress