Reisverslagen

Tja het mooiste is het reizen zelf, het live zien en beleven.

Toen onze meiden klein waren was het geweldig om het in de avond uurtjes op te schrijven wat we die dag beleeft hadden. Dat groeide uit tot een erg dik schrift vol met volgens mijn man super leuke verhalen. Hij vond dat ik er iets mee moest doen. MMmm ja als de kids groot zijn krijgen ze de verhalen mee. Thuis gekomen gelijk alles op de pc gezet uitgeprint. Foto`s besteld en druk aan het knutselen. Op een avond zegt Manfred waarom geen web site, ik kijk hem bedenkelijk aan en nog geen paar avonden verder had meneer een erg mooie site in de lucht. Een lange tijd hebben veel mensen kunnen genieten van onze reizen.

Oei het leven is helaas niet altijd rozengeur en maneschijn en viel er een gat in de verslagen en onderhoud van de site.

In de tijd van stilstand heeft de fotografie niet stil gestaan maar ook de verslagen zijn hier en daar nog door gegaan. Er is niks leukers dan pronken met je mooie en gekke reisverslagen. Dus met een beetje hulp van Manfred start ik opnieuw. De site op te bouwen zodat ik ook tijdens onze reizen alles kan update.

Surf heerlijk door onze verslagen gedeelte van de site. Wie weet wat voor idee je, je zelf krijgt om heerlijk er op uit te gaan.

© 2024: Giddy Up Slow | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress