Pasen 2005

Donderdag 24 maart 2005

Tegen kwart over 11 s`avonds zijn we vertrokken. In onze haast en spanning waren we het gehakt vergeten. Daar voor werden we gestraft.

Het ding is als volgt!!

Eerst gingen we richting Meppel en toen richting Hasselunne daar kwamen we bij een T-splitsing. De ene kant ging richting Lingen en de andere kant onze eerste bestemmingsplaats Cloppenburg. We waren nog geen 100meter de T-splitsing voorbij of onze cabine was vol rook. Er was heel even ons acculampje wezen branden.

Daar gaat onze vakantie!!!!

Manfred zet gelijk de camper aan de kant en snel kijkt hij onder de camper. Shit was het eerste wat hij zei er is een slang van de radiator gesprongen. Als ik uitstap om de gesprongen slang te helpen zoeken stap ik direct in een drassige berm die tot aan de opbouw komt. Manfred ligt er al weer onder en scheld een boel in het rond. Ik ga er lekker bij liggen en zie een snaar los liggen en vraag aan manfred of dat normaal is. Als hij de snaar er onder uit haalt en hem goed bestudeerd zegt hij dat hij nog nooit een snaar zo heeft zien knappen.

Maar wat nu??????

ANWB bellen               Wat is het nummer???

Nodanrof            Welke kant op?????

We hadden bij het kruispunt een tankstation gezien. Manfred ging er heen op goed geluk. In de tijd dat manfred om hulp ging stopte er een man om te vragen of er hulp nodig was. Ik zei dat het niet nodig was mijn man kan zo terug zijn. De man was nog geen 10 min. Weg of manfred kwam binnen met een nieuwe snaar. De plek waar we stonden was niet echt een plek om te sleutelen. Een klein stukje verder was een inham nu maar hopen dat we er uitkwamen. Tot onze verbazing was hij in staat ons tot de inham te brengen.Na een hoop gevloek en grommend zaklamp aan te doen is het ons gelukt. Nat geworden en hopend dat er niks anders aan de hand is gaan we weer op pad.

Tijdens dit alles waren de meiden wakker maar waren uiteindelijk maar gaan slapen op ons bed.

Cloppenburg we hebben het gered te moe om een leuk plekje te zoeken zetten we hem op de eerste beste plek neer en ga na een shagie en wat drinken naar bed.

Vrijdag 25 maart 2005

S `morgens steeds maar tegen de meiden zeggen dat opa en oma pas tegen een uur of 12 er zouden zijn. Half 9 gaat ons mobieltje het is opa hij vraagt waar we blijven. Als antwoord geef ik we zijn er al lang waar zijn jullie. Opa zegt dat zij ook gisteravond vertrokken waren. Na een bakje koffie kijkt manfred de camper nog even na en komt er achter dat de dynamo niet meer laad. Opa zegt dat het een nationaal feestdag is Bevrijdingsdag alles is dicht. Manfred is nog moe en bibberig van de avond er voor en valt met kayleigh samen in slaap. De rest besluit er op uit te gaan. Op naar het museum deze keer hebben we alles gezien.  Wat is het mooi!!!!!

S`avonds heerlijk gegeten ondanks we het gehakt vergeten waren. Na het eten hebben we nog een heel stuk gelopen. Opa en oma vonden dat kayleigh het goed vol kon houden.

Zaterdag 26 maart 2005

Een snelle ochtend, lekker ontbeten. Opa en papa gingen snel op pad. Wij meiden zijn lekker het winkelcentrum onveilig wezen maken. 5 voor 12 gingen we terug richting campers met wat lekkers op zak.

Shit ze zijn er al weer zou het gelukt zijn ?? Onder de camper ligt niks. Manfred zegt dat hij een gereviseerde dynamo op de kop heeft getikt.

Het is al weer een geluk bij een ongeluk.

Opa en ik hebben vlug wat boodschapjes gedaan en toen zijn we naar Goldstedt vertrokken. Het was niet te vinden wat gaan we nu doen??

Opa stelde voor om naar Wildeshausen te gaan. Op naar Wildeshausen de stelplatz was op zich wel een leuke overnachtingplaats. Tijdens Pasen moet je er alleen niet wezen zwembad is dicht dus geen stroom geen water.

Zondag 27 maart 2005

Pasen.

De meiden hebben paaseitjes gezocht.

Oma heeft last van haar buiken darmen, maar ze red het wel. Na het ontbijt hebben we de kaarten gepakt, opzoek naar de volgende stelplatz. Na een speurtocht komen we op het idee naar Damme te gaan. In Damme staan we bij een pleziervliegtuig vliegveld. Na een aantal te hebben zien opstijgen, gaan ze een vliegtuig uit de hanggaar halen.

Dit vliegtuig word gebruikt voor parachute springen. Na het vliegtuigje te hebben zien op stijgen lopen we naar de landingspunt voor de parachutisten. Het vliegtuigjes was hoog genoeg en sprongen ze er uit. Voor ons waren ze twee hele kleine stipjes. Toen een blauwe en oranje vlek en toen bukken opgepast!!!!!! We waren bijna ondersteboven gevlogen door een van de parachutisten.

Maandag 28 maart 2005

Pasen

Opa en oma zijn vroeg weg gegaan richting huis. Wij gingen naar Movie park Germanie.  Tijdens de rit daar heen kwamen we er achter dat de tijd verzet was. Het was ook best een speurwerk om het te vinden. S`avonds vlug opa bellen even vragen of ze willen bellen naar melissa`s school om te zeggen dat ze ziek is.

Dinsdag 29 maart 2005

Het park is best wel leuk maar voor hele kleine kinderen is het niet echt veel te beleven. We worden gevraagd of als begeleiders willen spelen. Het schilt ons wat eurotjes. Toch vermaken we ons wel en na een erg leuke dag moeten we helaas weer richting huis.

© 2023: Giddy Up Slow | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress