Koningsdag 2006

30 April op 1 mei 2006
Manfred heeft een briefje neer gelegd dat hij en de meiden in de camper liggen. Vlug kleren brood kaas koffiemelk heb ik alles nee water. Heeft Manfred zijn gereedschap mee??? Nee, zijn kist staat nog in de schuur. Nou even vlug van alles in smijten. Na een tig keer zijn heen en weer gelopen meen ik alles te hebben.

Waar heen????? Minden is niet erg ver… Manfred zegt in eens ben je er al weer! Ik zeg tegen hem dat ik net op het punt sta te starten. De hele rit loopt voorspoedig tot ik een afslag mis en een beetje beroerd aan het keren ben. Het ergste was wel dat we in de tunnel bij Minden ineens geen gps en daar door de tom tom crasht
Ja, ja we hebben de kaarten gedag gezegd en een pda met navigatie aan geschaft.
Toch vinden we de camperplaats, vlug onder de wol het is laat zat.
Na 4 uurtjes zijn Manfred en ik al weer wakker de meiden liggen nog lekker te dommelen. Als iedereen wakker is gaan Melissa en Manfred samen boodschapjes doen. Helaas komen ze met legen handen terug.
1 MEI dag van de arbeid.
Ooops vergeten.
Gelukkig had ik brood mee kaas en boter.
Na een ontbijt naar de watermolen er was alleen niemand aanwezig. Via via zijn we het centrum in gegaan. Op een terrasje hebben we onze lunch genoten. Manfred heeft zich een lekker broodje tonijn salade besteld Melissa en Kayleigh hadden een wafel en ik een eierpannenkoek. Toen ze met Manfreds broodje aan kwamen was het geen pistoletje maar een half stokbrood.
Na de lunch stopte we nog even om naar een 3 tal te kijken die een verdomt goed stukje muziek neer zette.

Alle drie een zijde pyjama en basketbalgympies aan. De ene speelde gretsgitaar de andere contrabas en de laatste speelde op een simpel drumstel.
De meiden wilden nu wel erg graag bootje varen. Hup op zoek naar de rondvaarttocht. Een bordje nee hé nog 30 min lopen hebben wij weer.

Heeeeee is dat niet het aquaduct. Zo ver was dat nou ook weer niet. Maar waar is nou de rondvaart??
Volgens een bordje nog ongeveer 1.1km.
Gevonden net op tijd we kunnen gelijk instappen. De rondvaart is erg leuk de omgeving is schitterend we hebben nog veel te ontdekken. We kunnen zelfs dichter bij de camper uitstappen.
s`Avonds zijn we gaan Chinese maar het was niet erg lekker.

2 mei 2006
Zijn nog naar de molen geweest nu was er wel iemand en heeft ons uitgelegd hoe de molen werkt en waar die oorspronkelijk vandaan komt. Na een gezellige rond wandeling zijn we richting huis gegaan. Het was kort maar erg gezellig.

© 2024: Giddy Up Slow | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress