Grote Vakantie 2008

Zaterdag 28-06-2008

Vanmorgen er op tijd uit. Manfred heeft de nog wat technische dingentjes gedaan. Ik heb de laatste hand gelegd aan de benodigdheden voor onze eerste reis met onze eigen gebouwde camper.
Tegen half 2 gingen we op pad eerst even boodschappen doen. Terwijl kayleigh en ik boodschappen aan het doen zijn halen melissa en papa het scheerapparaat op voor papa. Na de boodschappen gaan we op naar dalerveen. Daar aan gekomen gaan we eerst even aan de wandel na de wandeling gaan we lekker eten. Heerlijk gegeten nog even dollen met de meiden en dan brengen we papa naar het optreden.
Papa komt met de hele band even kijken bij onze trots. Tegen half 1 gaat mijn mobje als het goed is komt papa er zo aan en gaan we op weg naar minden
1 uur komt Manfred in de camper even het zonnescherm weg en we starten Giddy up slow. Iets over 4 uur komen we in minden het begint buiten al licht te worden gelukkig is het in de camper lekker donker. Even de hond uit laten en dan onder de wol.

Zondag 29 juni 2008

s`Morgens heerlijk ontbeten. Melissa wou wel naar die toren op de berg. Waarom niet het is wel een lange wandeling. De dames hebben het erg goed volgehouden. Onder weg hebben we heerlijke aardbeien gekocht. Aan de voet van de berg haalde we allemaal even diep adem en begonnen aan de reis naar boven. Kayleigh was niet bij te houden het leek wel of ze naar boven vloog. Boomer en ik hadden het, het zwaarst met Manfred ging het wel met melissa ging het weer een beetje beter. Ondanks mijn ademnood genoot ik van de klim naar boven. Eenmaal boven was het uitzicht schitterend de toren was een gedenk monument. Na het uitzicht tot ons te hebben genomen gingen we kijken hoe we beneden konden komen. We vonden een pad dat naar beneden ging de dames vonden hem iets minder. Toch gingen we er naar beneden het was een echt servivel pad. Zo was hij heel erg steil en zo moesten we klimmen over om gevallen bomen. We vonden het heel erg leuk om te doen en zelfs de meiden waren door het dolle heen. Beneden aan gekomen gingen we eerst even wat drinken en toen op zoek naar de boot. Bij het aanmeer plekje maakte kayleigh en melissa een nieuw vriendje. Na lang genoeg gewacht te hebben besloten we toch maar te voet naar de camper te gaan. In eens ziet melissa de boot we gaan snel terug lekker even met de boot. Bij de haven aan gekomen moeten we toch nog ongeveer 3 km lopen. Bij de camper aan gekomen gaan we lekker eten. Na het eten gaan we nog even kijken in het winkel centrum. Het is een gekken huis Duitsland moet voetballen tegen Spanje. Aan de Weser hebben we bij een cafeetje lekker nog even wat gedronken en toen weer terug naar de camper. De dames heb ik even gewassen en die op bed gelegd nog geen half uur later lagen Manfred en ik ook op bed.

Maandag 30 juni 2008

Het is half 9 wat zijn we laat de dames zijn ook nog maar net wakker. Manfred gaat met melissa broodjes halen en kayleigh en ik gaan de tafel dekken. Als ze terug zijn gaan we lekker ontbijten na ons ontbijt krijgen we bezoek van een wesp die het op de ham gemunt heeft. Ik pik een stukje ham van kayleighs brood. De wesp neemt er met genoegen gebruik van hij komt tot 3 keer aan toe terug helaas heeft hij bij laatste poging geen geluk hij vergeet zijn stukje ham. Het ontbijt is opgeruimd en we gaan op pad naar Wernigerode. De rit verloopt voorspoedig en het uitzicht is met geen pen te beschrijven zo mooi.
De camperplaats is bij een sporthal met een hotel. Het is er lekker rustig. Eerst maar eens de buurt verkennen. Aldi dicht bij oooooh kijk een dierenpark. We gaan er kijken het ziet er erg mooi en verzorgd uit er wordt oom een bijdrage gevraagd en Manfred doet het in een speciaal kistje. We wandelen nog even verder en verder en verder de berg op. Weer helemaal buiten adem maar wat is het mooi. Gaan we naar de stad het is volgens dit bord maar 1,5. bijna beneden aan weten we het niet meer. We gaan maar terug naar boven en via het dierenpark. Eindelijk weer bij de camper gaan we lekker eten bij het café/restaurant. Wat is dat lekker de kinderen hadden kipstukjes, frietjes, appelmoes en niet te vergeten de mayo. Manfred had varkensvlees in een chilisaus en aardappelkroketjes. Ik had een schnitzel met een eitje en gebakken aardappels. Na het eten hebben we allemaal lekker gedoucht en zijn naar bed gegaan.

Dinsdag 1 juli 2008

.Na het ontbijt, snel naar de bus, hij komt er aan. Met de bus zijn we naar het centrum gegaan. Wat gaan we eerst doen. De meiden willen met het treintje. Het treintje wat de meiden bedoelen is het treintje naar het kasteel boven op de berg. Het is een erg leuke rit en het kasteel is prachtig Manfred en ik voelen ons koning en koningin. Weer beneden lopen we lekker over de markt en kopen een boomkoek. E is ook een winkeltje die info heeft over het stoomtreintje. Als we dat gaan doen dan zijn we 72 euro kwijt nou helaas gaat dat niet door voor deze keer. Tijdens onze wandeling door het centrum besluit ik dat we vanavond lekker aardbeien gaan eten met brood. Als we allerlei lekkere dingen hebben ingeslagen gaan we weer terug naar de camper. Voor we gaan eten gaan we nog even eerst wat drinken bij het café. Na het eten wou ik nog even wandelen. Het werd weer een tocht van 2 uur maar het was schitterend. Terug van de wandeling eerst een ijsje en wat drinken bij het café en dan naar de camper. Hé, we hebben nieuwe buren. Hè zijn het Nederlanders. Ja hoor, na het voorstellen haalt hij wat spullen te voorschijn en maakt voor de meiden ballon kunstwerken. Hij kan ook nog een paar trucs. Tijdens het voor doen van een paar trucs verteld hij dat hij eigenlijk niks anders doet. Het wordt een hele leuke avond. We wisselen ervaringen uit en laten wij zien hoe onze camper geboren is.
Het wordt nu toch wel tijd dat we lekker gaan slapen. We wensen elkaar welterusten en gaan naar ons eigen mandje.

Woensdag 2 juli 2008

S`morgens heeft Manfred eerst lekker wat brood opgehaald. Wij moeten helaas alvast wat dichter naar Nederland. Iedereen vind het niet echt leuk maar onze dag begint wel leuk onze buren wilden nog even een boek lenen om er wat dingen in op te zoeken. Terwijl zij dat doet neemt hij onze meiden mee het beekje in dat achter onze campers stroomt. Na een snelle en leuke ochtend moeten we ons toch helaas verplaatsen naar onze volgende bestemming.
Als we er aan komen is de snik heet en waar we kunnen overnachten is niet beschut en erg stoffig. Maar oké we mogen niet klagen eerst maar even boodschapjes en geld op halen. Helaas er is wel een bank maar geen supermarkt. Terug bij de camper gaan we maar weer een stukje terug en gaan wel even overnachten bij en camping in de buurt van het grote dinobos. Op de camping aan gekomen zijn we eerst wat gaan eten en na het eten is Manfred met de kinderen wezen zwemmen. Ik heb lekker even de rommel in de camper een beetje kunnen opruimen. Als hij terug komt met de meiden gaan we lekker even douche en na de douche gaan we nog een spelletje doen. MANFRED verslaat ons allemaal. Na het spelletje gaan we lekker slapen.

Donderdag 3 juli 2008

We worden wakker en gaan op ons gemakje eten en de spullen opruimen. Als we daar mee klaar zijn gaan we weer naar het dinobos. Het is echt schitterend om te zien en over elke dino staat, hoe groot ze zijn, hoelang geleden ze geleefd hebben, wat ze eten. We lunch lekker in het park de meiden hebben een dinodoos, ik neem een braadworst met brood en Manfred verwend zich zelf met een schnitzel. (zigeuner schnitzel en frietjes) Het weer word wat minder ik geef aan dat ik toch nog even bij het steinhude wil kijken. Had ik beter niet kunnen voor stellen want het weer slaat om van zonneschijn naar onweer en regen. Toch was het even leuk het is best een groot meer. We besluiten naar bad Bentheim te gaan dat is weer iets dichter bij fluitenberg daar moet Manfred vrijdag nog spelen met de band. Als we er aankomen is het al eigenlijk wel laat we gaan eerst wat eten. Na het eten gaan we een spelletje doen, dobbelen. Kayleigh is moe en wilt graag op bed als die op bed ligt gaan we verder met ons drietjes en melissa verslaat papa met wel 2 punten. Het spel is afgelopen nu gaan we lekker slapen.

Vrijdag 4 juli 2008

Wakker jip iedereen is wakker. We gaan met ons alle lekker op zoek naar verse broodjes. Het is een prachtig dorpje we hebben snel een bakker gevonden nu nog even wat vleeswaren. Volgens de bakker is er geen slager wel een supermarkt. Na een klein stukje komen we nog een bakker tegen met wel vleeswaren en kaas. Mooi nu kunnen we lekker gaan ontbijten. Na het ontbijt gaan we nogmaals een lekker rondje wandelen. Jip het is wel een schitterend dorpje hier kunnen we zelf voor een weekendje heen gaan. Melissa en kayleigh maken nog een paar vriendjes een grote golde retreiver en een heel lief poedeltje. Nadat de meiden de honden een lekker koekje hebben gegeven gaan we helaas weer naar Nederland. In fluitenberg aan gekomen blijkt er niks te wezen buiten een dorps huis die alleen op zaterdag en zondag open is. We gaan terug naar Hoogeveen daar halen we nog even een oplader voor in de auto op voor de telefoon. Daarna gaan we een lekker frietjes eten die waren best lekker en de satesaus was goed.
Terwijl we weer op de terug weg zijn naar fluitenberg belt Andre hij zegt dat we het rustig aan kunnen doen. Hij kan toch de zaal nog niet in. Als we er zijn rust papa nog even lekker. Als Andre weer van zich laat horen is Manfred net nar de zaal wilt lopen. Manfred is met de band aan het spelen en ik lig met de meiden al lekker op bed. Om 1 uur begint de mob te rinkelen tijd om wakker, als het goed is komt Manfred er ook zo aan. Voor dat Manfred er is zie ik Ilona nog even en we babbelen wat. Ze gaat snel terug. Tegen ongeveer 2 uur is Manfred er nu snel op naar Nordhorn. De reis verloopt redelijk maar onze versnellingspook rammelt goed. Daar blijkt ook een oorzaak voor te zijn daar komen we in Nordhorn achter. Manfred wilt hem in zijn achteruit zetten en dat lukt niet de versnellingspook kan alle kanten op behalve in de versnelling. Na een goede controle krijgt Manfred hem weer in de versnelling en zetten we hem aan de kant en gaan lekker slapen.

Zaterdag 5 juli 2008

De volgende ochtend kijkt Manfred er echt goed naar hij ziet het probleem en begint te sleutelen hij kopt een sleutel 17 tekort en vraagt aan onze buren of hij er eentje heeft. Gelukkig heeft meneer zijn doppen setje in de camper en is ons probleem opgelost. Misschien !!!!!! We gaan er met de meiden er op uit naar de dierentuin. Na een wandeling van ongeveer een half uur komen we bij de ingang. Voor het hele gezin zijn we aan intree kosten 19 euro kwijt en het park is best wel groot en je kunt er een hele dag prima vermaken. Helaas moeten wij terug naar de camper om dat Manfred van avond moeten spelen in Vroomshoop. Na wat speurwerk en wat boodschapjes doen vinden we onze bestemming. De meiden vinden het niet leuk dat ze papa niet kunnen zien maar ik vertel dat ze papa wel kunnen horen. Melissa is niet echt lekker dus valt erg vroeg in slaap kayleigh niet die krijgt de eerste en tweede set mee en op het laatst nog Rosanne. Manfred is best een beetje laat weer in de camper. Hij rijd tot we in Duitsland zijn en geeft dan het sturen aan mij door. Het gaat goed ik rij heerlijk achter een vrachtwagen aan. Manfred probeert onderweg nog wat te slapen maar dat lukt niet. Ik zeg meerdere malen tegen me zelf als ik niet meer verder durf zet ik hem wel aan de kant. Het blijkt heel goed te gaan want we belanden om ongeveer half 5, kwart voor 5 in Ople. We springen vlug in ons mandje want het is al best wel licht.

Zondag 6 juli 2008

Terwijl alles nog lekker ligt te slapen kan ik niet meer slapen en de hond vind ook dat het tijd is om op te staan. Even kijken waar opa en oma staan we hadden namelijk hier afgesproken. Het is best wel druk. Zelfs opa en oma liggen nog lekker te slapen.
Als alles wakker word zijn de meiden door het dollen opa oma joepie joepie!!!
Na een heerlijk ontbijt gaan we eerst lekker wandelen. Opa en manfred lopen samen en vertelen elkaar over hoe het tot nu toe was geweest en over de dingen die we hier de vorige keer beleeft hebben. Ik loop bij oma wij dames doen eigenlijk het zelfde. De meiden rennen tussen ons in dan bij opa en dan even weer bij oma.
Na de heerlijke wandeling gaan we lekker zwemmen. Het zwembad in olpe is echt super. Je hebt er een kinderbad, een wedstrijdbad, bubbelbad, Turks stoombad, buitenbad en niet te vergeten een hele te gekke glijbaan. OOoO ik vergeet 1 bad, hoe kan ik die nou vergeten het is een bad die je lang bij blijft vooral als je er voor de eerste keer gaat zwemmen. Het is een buitenbad dat gevuld is met zout water.
Als we allemaal er uit zien als een stelletje oude gerimpelde mensen gaan we het bad uit. Even de honden uit laten en dan is het tijd om te gaan eten. We gaan weer eten bij de Donner kebab zaakje bij het station. We genieten er van ons broodje Donner kebab. Als toetje gaan we eerst een stukje lopen. We gaan een ijsje eten bij een ijscafé in het centrum.
Het was een heerlijke dag wandelen, zwemmen, heerlijk eten en tongstrelend ijsje. We gaan na wat drinken lekker slapen.

Maandag 7 juli 2008

Als iedereen wakker is gaan we ontbijten. Opa en oma gaan hun eigenweg. Wij willen met de trein naar Attendoorn daar gaan we naar druipsteengrotten. Opa en oma zwaaien ons nog even uit en we zijn onder weg. Stappen we toch een station te vroeg uit. Als we een bordje zien moeten we nog zon 6 km lopen. Het zit ons ook niet eens mee want het begint ook nog te regenen. De wandeling is voor de rest best wel leuk. De omgeving is prachtig, eindelijk zijn we bij de grotten. Eerst gaan we wat eten en drinken. De grot is schitterend, ze worden ook gebruikt voor ontspanning. Na en heleboel oooohs, kijk daar eens en daar dan, ooh wat mooi, gingen we weer terug naar het station deze was dan geen 6km lopen. Tijdens de trein rit genieten we van de omgeving ons eindstation is Olpe. Ik ga nog even wat boodschapjes doen en de rest gaat naar de camper.
Als ik terug ben bij de camper zit de rest lekker lui onder uit gezakt en de vraag is wat gaan we doen.
We besluiten naar Cochem te gaan. Na een rustige rit en wat gemopper onderling over het vinden van een stellplatz vinden we er eentje waar we best leuk staan. Nog even lekker wandelen, een ijsje en dan weer naar de camper en heerlijk gaan genieten van wel verdiende nacht rust.

Dinsdag 8 juli 2008

s`Morgens kunnen we lekker buiten ontbijten. Als we alles hebben opgeruimd gaan we met ons alle zelfs de hond naar de burcht boven op de berg. Gelukkig mag de hond mee naar binnen. Het is een prachtige burcht en de meiden vinden het erg interessant aan het eind van de rond leiding mogen alle kinderen een gouden munt uit de schatkist pakken (helaas niet een echt maar een chocolaatje). Eenmaal buiten volgen we het pad weer terug naar beneden. Tijdens de heen wandeling hadden we een bord zien staan over 3 kruizen. Ondanks dat melissa niet zo veel zin meer had gaan we toch kijken wat het is. Na een kleine klim komen we bij 3 kruizen. We moeten we wel even blijven zitten onder de boom want het is toch wel een beetje harder gaan regenen. Het houd gelukken snel op met hard regenen en we beginnen weer aan de afdaling naar beneden. Eindelijk beneden gaan we opzoek naar een schnitzel restaurant die we 2 jaar eerder wouden bezoeken maar toen kwam er iets tussen. Helaas kunnen we hem niet vinden en na een overleg gaan we pizza en spaghetti eten. Na het eten brengen we de hond terug naar de camper die heeft wel genoeg gelopen. Als we bij de camper zijn hebben we het er over dat het wel leuk kan zijn om morgen met de stoeltjes lift te gaan. Omdat we niet weten waar hij staat en hoe duur het is gaan we opzoek. We vinden de plek en kijken op het bord voor de inf. die we nodig zijn. De meiden vinden een brugje waar we steeds een beetje verder kunnen en de meiden beginnen de ontdekkingsreis. Het pad leidt naar een mooi uitzicht punt en er staat een kruis. De terug weg volgen we een ander pad. Het pad is af en toe erg smal maar de meiden redden zich prima en vinden het heel, heel erg spannend. Weer bij de camper gaan we even wat drinken en dan is het tijd om lekker een uiltje te knappen.

Woensdag 9 juli 2008

Onze ochtenden begint altijd met een heerlijk ontbijt verse broodjes wat vleeswaren en kaas. De meiden kunnen niet wachten we moeten deze ochtend erg snel eten want we gaan met de stoeltjes lift. De hond blijft in de camper en wij gaan de wandeling naar de stoeltjes lift maken. De meiden maken een heleboel kabaal als we er zijn want ze zijn door het dolle heel. Boven aan de berg staat een bordje over een dieren/pretpark wat doen we ??? het is maar een half uurtje lopen we kijken wel even. We besluiten toch het park in te gaan en het is een machtig mooi park er wordt speciaal voer verkocht die we de dieren mogen voeren. Even kijken ja we hebben nog 2 keer 50 cent en kopen voor de meiden allebeide een doosje. De meiden weten niet welk dier ze het eerst moeten voeren. Na een hele middag genieten van de meest uit een lopende dieren en even misselijk worden in de attracties gaan we weer richting de stoeltjes lift.
Als we weer bij de lift zijn genieten we weer van het schitterend uitzicht. Beneden aan de berg zeggen we bijna tegelijk heb je die ruïne gezien daar moeten we ook eens gaan kijken
De meiden raken niet uit gepraat over het park en voor we het weten zijn we weer bij de camper.
Ja nu gaan naar Neef even lekker rusten niet veel doen. Als we er aan komen zetten we de camper neer en zorgen dat de stroom aangesloten word en gaan dan lekker even niksen.

Donderdag 10 juli

Na een heerlijke nacht worden we allemaal een beetje bij beetje wakker. Hoor ik dat goed is dat een bakker, hee verhip ja een bakker ik koop er broodjes voor het ontbijt. Als we heerlijk aan het ontbijten zijn komt de meneer voor het geld, 1 nacht nee maak er maar 2 van. Hij verteld ons dat we ook broodjes bij hem kunnen bestellen. Dat doen we dan ook gelijk voor de volgende ochtend. De meiden willen na het eten nog even wandelen met Boomer. Het weer is super de zon brand er erg goed op. Bij de camper terug besluiten we toch even een paar boodschapjes te gaan doen in Zell. Als we daar komen kijken we onze ogen uit wat een zaak je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het er wel. We nemen speklappen mee en verse tomaten, komkommer en sla en een aardappeldeeg waar je pannenkoekjes van kunt maken.
Terug op de camperplaats ga ik met de meiden even bij het water kijken. We hebben het best wel een beetje warm dus lopen we een klein stukje het water in. Kijk zie jij je voeten ook nog, de meiden turen ook in het water. De meiden staan toch tot en met hun knieën in het water maar je kunt je voeten nog zien. Melissa vind dat papa er ook bij moet zijn en gaat papa halen. Samen met papa en Boomer komt ze terug. Papa maakt even wat foto`s en sjokt samen met Kayleigh en de hond weer terug naar de camper. Melissa en ik beslissen om toch maar even een badpak aan te doen.
Weer terug bij het water gaan we een beetje verder, we houden de schepen wel goed in de gaten want er staat wel een redelijke stroming. Melissa en ik zien allebeide een schip aan komen en zeggen tegelijk laten we maar meer naar de kant gaan. Het is maar goed want als het schip ons bijna voor bij is, is het water ook een goed meter naar het schip toe gezogen.
Het water is nu zo troebel dat melissa en ik er geen aardigheid meer aan hebben en we gaan terug naar de camper.
Manfred en ik zitten lekker onderuit gezakt, de meiden zijn lekker aan het spelen.
Naast ons staan een stel met een jong hondje. Het hondje is een beetje bang van andere mensen. De meiden willen toch wel even het hondje aaien om dat te kunnen moeten ze heel veel geduld hebben. Het lukt uiteindelijk wel.
Met het hele clubje beginnen we aan het eten de meiden doen de groente, Manfred doet de speklappen buiten op een wegwerp BBQ en ik ben in de camper bezig met de aardappelpannenkoekjes. Om ons heen krijgen ze allemaal ook honger en willen het liefst even aanschuiven. We genieten van het avond eten en zitten lekker uit te buiken tijdens een spelletje. Melissa en kayleigh schottellen we een doosje vol kersen voor hun neus. Manfred en ik hebben er wel 2 gehad. Melissa en kayleigh waren en binnen 2 sec. er verslaafd aan. Als het dan eindelijk donker is laten we Boomer uit en daar na lekker slapen

Vrijdag 11 juli 2008

In alle vroegte ga ik onze broodjes halen. Als ik terug ben ligt de rest net een beetje wakker te worden. Even wat eten en dan kijken we wat we gaan doen. Het lijkt mij wel leuk om nou eens met mooi weer te gaan wandelen in winterberg een dorp er voor schijnt een touw brug te zijn en dat is voor de meiden wel leuk. De brug vinden we helaas niet maar onze zoek tocht stuurt ons via een erg leuk weggetjes. We gaan door naar winterberg. Winterberg doet zijn naam eer aan het is koud en ook al weer nat. We hebben wel kunnen wandelen maar voor ons is het toch niet een leuke bestemming.
s`Avond even wezen uit eten beetje aan de prijzige kant. Gelukkig was het wel even gezellig. We raakten niet uit gepraat over een weg waar we reden als een slangbeweging gingen we naar boven gingen. Toen bij een t-splitsing een vrachtwagen tegen kwamen die de bocht iets te ruim had genomen. Kayleigh vond het leuk dat toen we boven aan waren precies konden zien waar we vandaan waren gekomen. Ja de rit naar winterberg was voor ons allen een waar spektakel.
Als we terug zijn bij de camper even de meiden wassen en die leggen we dan plat binnen enkele secondes liggen die al te slapen. Manfred en ik spelen nog een spelletje en gaan dan ook lekker slapen.

Zaterdag 12 juli 2008

Tijdens het ontbijt spitten we de boeken door om te kijken of er iets dichter bij huis nog wat leuks is. We besluiten naar Kalkar te gaan ja naar kernwasser wunderland. Voor een bedrag van 19,95 per persoon kun je er misselijk worden van de draaimolens, achtbaan, enz. en als dat niet lukt kun je, je misselijk eten in patat en ijs. Een lekker bakje koffie, thee, chocomelk, jus, cola ,sprit, sinas is ook bij de prijs inbegrepen. We gaan nog naar Bob de bouwer en we gaan overal in wat ons leuk lijkt. Tegen 6 uur gaan we op zoek naar een camperplaats. Eigenlijk weer op zoek naar de camperplaats. Na toch het weggetje in te rijden wat volgens de borden niet mag mits je bestemmingsverkeer ben vinden we de camperplaats Manfred zet de camper met een vriendelijk verzoek van zijn vrouw ietsjes verder weg van de sani station. We sluiten stroom aan op een plekje waar nog een lampje brand en warempel gratis stroom. De buurman komt naast ons staan en zij dat hij ook al gratis stroom had. Onze meiden hebben nog lekker gespeeld met de nicht van de buren. Ja onze buren zijn Nederlanders die door vrienden kennis hadden gemaakt met het rond reizen met en camper. Toen ze zelf en camper hadden gekocht beloofde ze een nichtje dat ze een keer mee mocht. Bij deze deden ze dat. He, er komt nog een camper aan weer een paar Nederlanders. Er stapt 1 man uit en nog een. Een gezellige twee tal, de heren zijn net vertrokken voor een heerlijke vakantie. Helaas wij moeten morgen weer naar huis de onze is weer voorbij.
Zo vliegt de avond snel voorbij, we wensen elkaar welterusten en iedereen trekt zich terug in de eigen campers.

Zondag 13 juli

s`Morgens ligt alles nog lekker te slapen. Ik sluip er heel voorzichtig uit samen met Boomer. Met Boomer ga ik op zoek naar de warme bakker. Volgen onze buren die ik tegen kom tijdens mijn speurtocht moet ik op het markt plein zijn. Daar vindt ik niet 1 maar 2 bakkers, ik kies er 1 en we kopen er lekkere broodjes en wandelen weer terug naar de camper. Manfred Melissa en kayleigh zijn ondertussen ook wakker. We dekken met ons alle de tafel en gaan lekker zitten eten. De 3 meiden spelen nog even voor wij alles gaan opruimen om weer ons niet rijdend huis op te gaan zoeken.
We nemen afscheid van nieuwe campervrienden en gaan op weg naar huis.
Tijdens de rit naar huis genieten we nog van de omgeving en praten nog over de leuke dingen die we hebben beleeft.

© 2024: Giddy Up Slow | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress