Ballonen Festival

26-06-2010

Dit jaar gaat papa ook mee. We besluiten om met de camper te gaan. Het weer is er lekker en we hebben de camper op zo`n 250meter van de plaats af waar wij willen zitten om de luchtballonnen de lucht in te zien gaan.

Heerlijk op tijd dus nu eerst een lekker patatje. Ik haal het op bij de afhaal cafetaria.Na zo`n heerlijke maaltijd lopen we naar ons plekje om de lucht ballonnen te kunnen zien.

Het is super mooi en papa vind het ook erg leuk. De ballonnen zijn weg en wij hebben eigenlijk wel een beetje trek in een super lekker ijsje.

Hardenberg is best mooi en de winkels zijn hier en daar ook nog open. Na ons ijsje lopen we weer richting het water het duurt niet zo lang meer en dan gaan ze de night glow doen. Dat is een aantal lucht ballonnen weer op zetten en dan op de maat van de muziek omstebeurt de brander aan te doen. Met ons allen zingen we met de meeste nummer mee en genieten van de hele voorstelling.

Tijdens het laatste nummer lopen wij richting camper net voor de grootste drukte aan. We rijden niet meteen naar huis we gaan overnachten bij het veenpark in Barger Compascuum. Het is een erg leuk plekje en lekker rustig. Snel kruipen we onder de wol nadat we even lekker naar buiten zijn geweest met boomer.

27-06-2010

We slapen erg lang en als we eenmaal wakker zijn is het al 12 uur. Is erg lang geleden dat we zo lang geslapen hebben waar we hadden het schijnbaar wel nodig. Omdat het een bevlieging was gisteravond hadden we geen brood en beleg mee. Dus laten we maar snel even betalen en dan door naar huis. We moeten wel zo`n 10 min. rijden voor we thuis zijn. Melissa en Kayleigh vonden dat we dit gerust vaker mogen doen ze vonden het erg leuk.

Het was weer een heel leuk weekend. Zo zie je maar weer dat een camper best wel makkelijk zijn.

© 2023: Giddy Up Slow | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress