Hemelvaart

Woensdag 12 mei 2010

We gaan toch nog even weg lekker naar Emden. Eerst nog even bij Raoul langs zijn internet werkt niet zoals het zou moeten. Joepie het werkt dus kunnen we richting Emden. Als we er aan komen is het heel erg druk en we zoeken de andere camperplaats, maar na een rondje gereden te hebben zien we dat er nog wel een plekje is. Vlug de camper neer zetten en dan lekker gaan slapen. Boomer nog even laten plassen, het ziet er wel leuk uit.

Donderdag 13 mei 2010

Ik ben al erg vroeg wakker, Boomer en ik gaan op zoek naar een bakker hopelijk is er eentje open het is namelijk hemelvaart. Gelukkig vinden we een bakker die open gaat. Na een rond wandeling nemen we lekkere broodjes mee en gaan terug naar de camper. Weer bij de camper aan gekomen zijn de schone slapers ook al een beetje wakker. Ze zijn blij met de broodjes want ze hebben honger. Na het eten gaan we er op uit. Emden is een redelijke grote stad, er zijn veel muzeums.

Er is ook de mogelijkheid om met een rond vaart mee te gaan. We kiezen voor de grachtenvaart de rondvaart is voornamelijk ontspannend en erg groen. Na de rond vaart lopen we heerlijk door Emden. We komen in het oude gedeelte en via, via vinden we nog een hele mooi speeltuin waar de meiden even lekker gaan spelen. Als we weer richting de camper gaan willen de meiden nog even een boot op maar we zullen toch eerst boomer terug moeten brengen hij mag er niet op.

Terug bij de boot worden we netjes ontvangen door een vrijwilliger die verteld over het schip en zegt als er vragen zijn hij alles kan beantwoorden, nou ja bijna alles zegt hij dan vlug. Na de hele boot van onder tot boven te hebben bekeken lopen we terug naar de camper. Iedereen heeft wel een beetje honger en we zijn allemaal moe van alles wat we gezien hebben. Lekker wat eten,de afwas, dan nog lekker dobbelen met ons alle, Boomer even laten plassen dan onder de wol.

Vrijdag 14 mei 2010

Dit keer is iedereen tegelijk wakker en word er ruzie gemaakt wie wat gaat doen. Ik stuur de dames allebeide met papa mee om broodjes te halen en wat beleg. Heerlijk ik even rust. Snel de tafel zo ver klaar maken water koken en heerlijk ons manneke laten plassen. Boomer vind het heerlijk niet al te warm wel een zonnetje ligt meneer lekker te kijken hoe ik de tafel verder klaar maak en de koffie zet. In eens ben ik hem kwijt en zie dan ik ineens 4 gezichtjes en een zwartsnoetje. Mmmmm lekker de broodjes zijn er. Na het ontbijt willen de meiden skeeleren waarom niet even een rondje .

De meiden kunnen al aardig skeeleren. Gelukkig wel een klein rondje ongeveer 5 km. Terug bij de camper laten we boomer even rusten en dan wou manfred nog even een stukje wandelen voor we naar Meppen gaan. We lopen langs het spoor en we komen langs een oud gedeelte van een opslag. Ze zijn er wel mee bezig om op te knappen. Met ons vieren hadden we al een hele leuke bestemming voor het pand bedacht. Al pratend liepen we verder en kwamen nog een aantal mooie oude gebouwen tegen. In eens zei Melissa foto papa. Zijn we dat ding nou niet vergeten jammer volgende keer beter. Het word toch tijd dat we bij de camper komen het is ook nog we een stukje rijden naar Meppen.

Melissa en kayleigh weten van het zwembad dus het tempo word ineens erg opgevoerd dus voor we het weten zijn we bij de camper. Even alles opruimen manfred rijd de camper van zijn plek en ik controleer even of we niks achter laten en dan rijden we op ons gemakje naar meppel.

In Meppen aan gekomen zetten we de camper op zijn plek en we gaan een stukje lopen tijdens de wandeling halen we lekker pizza. Richting camper heeft melissa de helft van haar pizza al op zo`n honger had ons meisje. Na het eten doen de meiden nog even pokeren met papa en dan is het tijd voor bedje.

Zaterdag 15 mei 2010

Heerlijk geslapen en na een heerlijk ontbijt zijn we lekker even wezen zwemmen. Na het zwemmen kwamen we op het idee om de gaan bbq-en. Ja we hebben een bbq-koffer gekregen en die moeten we nog proberen of het wat is. We gaan shoppen in de kaufland en nemen lekkere stukken vlees mee en een zak houtskool. Bij de camper terug draaien we de luifel uit en manfred steekt de bbq aan de dames en ik zorgen voor de tafel. Voor je het weet zitten we onder de luifel heerlijk te genieten van het eten terwijl er een klein beetje water uit de hemel valt. Het mag de pret niet drukken want het eten smaakt goed en de bbq koffer bevalt goed.

Na het eten is er nog tijd om Meppen een beetje beter te ontdekken, we moeten helaas wel paraplu mee want er blijft steeds water vallen. Ondanks dat vermaken wij ons prima en vliegt de tijd weer erg snel voorbij. Terug bij de camper schieten we allemaal onze pyjama aan en kijken nog een filmpje en gaan dan lekker slapen.

Zondag 16 mei 2010

Heerlijk in de camper slapen we allemaal als roosjes en worden heerlijk uitgerust wakker. Toch zullen we na het ontbijt weer richting huis moeten rijden. De meiden vinden het niet leuk en zeggen telkens het is maar 20 km papa kunnen we niet pas vanavond richting huis. Helaas dat word hem niet morgen is er weer school en papa en mama gaan weer werken. Maar voor je het weet gaan we weer lekker op pad met ons rijdend huisje.

Het was weer en geslaagde weekend.

© 2024: Giddy Up Slow | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress