Falco

18-02-2011

Manfred en ik werken allebeide een halve dag. Vandaag is de dag dat we een stuk dichter naar ons hondje gaan. In eerste instantie hadden we het er over om maar 200km te gaan rijden.  Maar toen we een maal met ons allen in de camper zaten was het heel erg gezellig. Het ritje liep ook voor spoedig. Bij precies het zelfde restaurantje waar Manfred en ik tijdens  de eerste keer dat we Falco gezien hebben, hebben we een heerlijke maaltijd genuttigd. Tijdens het eten waren we aan het uitzoeken waar we gingen over nachten ik wou aan de kust, Manfred vond alles goed en Melissa en Kayleigh wouden naar Heide. Meeste stemmen telde dus werd het Heide. De meiden hadden super gekozen het is een prima plekje er valt ook ontzettend veel te doen.  Toen we er aan kwamen had Manfred een beetje ruzie met de camper. Ja dat zie ik morgen wel weer nu maar lekker slapen.

19-02-2011

Na een lekker tukkie op zoek naar wat te eten. We kiezen natuurlijk de langste route naar het centrum maar dat geeft niet. Eindelijk het centrum gevonden te hebben  zoeken we een plek waar we wat kunnen eten. De meiden willen eten bij de broodjes fabriek. Het is een bakker waar je zelf bediening hebt net zo als Jamin niet met snoep maar met broodjes. Het ontbijt was super. Manfred loopt na het eten naar de camper  de meiden en ik willen nog even in het centrum kijken. Na vluchtig rond te hebben geneusd te hebben gaan we snel weer naar papa.  Ja er ligt hier sneeuw en de tempratuur is onder nul bbbbbbbbrrrrrrrr erg koud. Tijdens de wandeling naar de camper kopen we voor Anna een mooi bloempje en voor ons zelf heerlijke broodjes. Als we bij papa aan komen was hij net bezig om ons te gaan bellen.

Ik vraag of het ernstig is met de camper  Manfred zegt dat er nu niks meer aan de hand is.  Wat gaan we nu doen. Als we vanavond ergens willen over nachten dan zal ik toch nog wel wat boodschapjes moeten doen. Kom op we gaan even wat lekkers halen en dan lunchen en dan eindelijk ons ventje op halen. Bij de Aldi even vlug naar binnen, lekkere vleeswaren mee en wat voor vanavond en snel naar de camper. Terug bij de camper kan Manfred het niet laten hij belt met Anna. Ze zegt dat het geen probleem is als we nu zouden komen. Nadat Manfred heeft opgehangen springt hij achter het stuur en rijd snel naar Anna en Falco.

Falco vom Wolfsmeer

Melissa neemt het bloempje mee en Kayleigh een lekker flesje wijn en ik neem de riem mee. We lopen snel naar de overkant en Anna komt ons tegemoet. Als de meiden hun kadootje hebben gegeven en hun hebben voor gesteld gaan we naar binnen.  We babbelen over de heen reis en dat het hier wel erg koud is. Anna verteld nog wat over de pups. Ze springt op ik heb nog wat voor jullie  nee nee eerst even Falco halen. We lopen allemaal mee, Falco is nog de enigste man.  Anna zegt dat de pups wel hals bandjes lekker vinden dus Falco heeft een nieuwe om gekregen. Falco vind alles leuk en reageert zelfs op het roepen. Anna had Falco nog geen eten gegeven dus was hij een beetje extra druk omdat we toch nog even lekker zaten kreeg Falco wat te eten. Nu had Anna de tijd om ons de puppy pakketten te geven.

Na een heerlijk gesprek en nog wat vragen pakken we het boeltje bij elkaar en gaan naar de camper.

We laten Falco eerst even wennen dan start Manfred de camper Falco vind alles goed allen dat we door elkaar geschud worden vind hij minder leuk maar hij is niet de enigste wij meiden die achter in zitten vinden het ook niet leuk. Op naar huis de rit loop voor spoedig maar ja de meiden krijgen een beetje  trek. Dan stoppen we toch even!! Ik laat eerst Falco even uit, voor het eerst aan een riem. Niks mis mee hij vind het niet erg. Snel de camper weer in, lekker wat eten en we gaan weer verder. Zelfs deze rit verloopt zonder te veel problemen.  Dan maakt Manfred een uitvoeg fout door dat hij te gezellig met Melissa in gesprek is. Samen schelden ze tegen de navigatie maar ze vinden het onder tussen ook best wel een leuk weggetje. In koor roepen ze waar gaan we nou slapen. Ik zoek een leuk plekje  Löningen. De meiden zijn erg moe een gaan lekker slapen terwijl Manfred en ik weer heerlijk lopen te schelden tegen elkaar en tegen de navigatie. Gelukkig vinden we de camperplaats. Samen laten we Falco nog even uit en maken ons klaar voor bed.   Nog een twee uurtjes slaap worden we gewekt door een heleboel lawaai van buiten Falco meent dat het dan tijd is om wakker te worden. Ik laat hem snel naar buiten. Manfred is ondertussen ook klaar wakker en zegt we gaan hier weg dit is niks. Heerlijk een camperplaats naast een discotheek.  Nu is mijn keuze een stuk beter Herzlake. Daar aangekomen laten we Falco weer uit en gaan dan lekker slapen. Wat is het hier lekker rustig.

20-02-2011

 Falco maakt ons toch nogmaals wakker dit keer gaat Manfred er even uit. Na een plasje komen ze weer terug en gaan we weer lekker slapen. Tegen half 8 moet Falco eigenlijk wel even plassen ik ga er uit en na een plasje snel de camper in en krijgt hij wat lekkers te eten. De rest van de fam. word ook wakker en als iedereen aangekleed is lopen we met ons allen naar de bakker. Falco vind het erg leuk maar iedereen moet wel bij elkaar blijven. Een heerlijke wandeling en een super plekje en een lekker ontbijt maken we ons op voor de laatste stuk. Met een klein uurtje zijn we thuis.

Falco moest eerst wennen maar is nu helemaal thuis vooral zijn lekkere grote slaapplaats.

© 2024: Giddy Up Slow | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress