Zwartewoud

Onze tweede reis naar het Zwartewoud.

27-07-2012

Om 16:15 ben ik vrij en loop naar de Q8 daar staat de rest van de familie. Manfred zegt dat hij nog even de olie`s na kijkt en dan kunnen we gaan.

Joepie hij is klaar ik stap achter het stuur en we gaan op reis. Falco vind het erg warm en de meiden vinden het ook niet erg lekker ze zweten zich een ongeluk. De reis loopt voor spoedig en voor we het weten is het al best wel laat nu maar even op zoek naar wat eten. Hoera hoera een wegrestaurant, he de benzinepomp heeft ook gas even gas tanken. Shit defect!!!!! Nou dan gaan we maar lekker wat eten. Het smaakt heerlijk

We reizen verder helemaal naar Willroth. Deze keer vinden we het zonder problemen. Hihihi we weten dat het aan het eind van het weggetje ligt. Ja het is nog net zo mooi als toen alleen komen we er nu zonder motor problemen ook best fijn.  Even heerlijk wandelen met falco het is een beetje nat dus de bossen ruiken erg lekker.

Als de meneer deze keer voor de betaling komt bespreken we gelijk het ontbijt voor de volgende ochtend.   Na een paar spelletjes en te kijken hoe ver onze volgende punt is  kruipen we heerlijk onder de wol.

28-07-2012

Jaaaaahhh  we gaan heerlijk ontbijten bij het restaurant. We moeten nog even wachten want voor de verandering waren de meiden nu super snel met aankleden en haren kamen.

Als we lekker naar binnen kunnen gaat het eerst van ohhhh wat leuk en wat mooi.

We bestellen het huisontbijt  zie foto  jip je kan het niet uitleggen  en al helemaal niet vertellen hoe super lekker het was. De eigenaar en zijn vrouw zijn erg leuke mensen en geven ons helaas het nieuws dat het voorlopig wel blijft regenen.  Bah  zullen we dan toch vandaag maar naar Blumberg rijden.

We bedanken ze voor het heerlijke eten en gaan naar de camper om naar de winkels te rijden en even over de mini markt te lopen. Er staan een paar oldtimers en de mini markt  had een berg rommel. Snel de camper in en door naar Blumberg  word een latertje. Het ligt niet echt om de hoek de reis verloopt vlekkeloos.  We komen nu wel heel anders het dorp binnen, de meiden vinden het heel erg leuk. Heerlijk rustig plekje  even wat drinken en Falco laten plassen we genieten nog even van de heerlijke stilte buiten en dan duiken we allemaal ons bedje in.

29-07-2012

Whaaa  wat is dat???  poink poink   ooohh   hihihi dat zijn de meiden  papa papa papa  we moeten melk halen   papa papa  kom nou  melk halen.  Of wel gezegd goede morgen allemaal.

Met onze heerlijke melk en een berg cornflacks en brinta en muslie kon ons ontbijt niet meer stuk.

Buikjes lekker rond en vol dus zit er niks anders op om het er weer af te wandelen. We nemen nu een weg waar we nog niet geweest waren de vorige keer. Na een leuk stukje  vinden we onze droomhuis.

Zelfs de meiden vinden hem erg mooi na even met ons alle te hebben staan dagdromen  wandelen we lekker verder. De omgeving is adembenemend zelf nu het een beetje druilerig is. Op sommige plekken lijkt het zelfs of we de wolken kunnen raken Kayleigh vind dat super leuk.

© 2024: Giddy Up Slow | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress